Inför kongressen – två kompletteringar

Motion 104 saknas i motionshäftet
Tyvärr föll en motion bort i den ordinarie motionsbehandlingen och måste därför kompletteras i efterhand. Motionen har fått nummer 104 och ett förslag till yttrande har tagits fram men ännu inte beslutats om av Förbundsstyrelsen.

Du hittar motionen och förslag till yttrande under fliken Organisation/Kongress.

En annan komplettering gäller förslag till enhetlig medlemsavgift
För den som är nyfiken på hur förslaget till ny bidragsmodell kommer att påverka den egna föreningens ekonomi finns nu en uträkning för var och en av våra ca 100 lokalföreningar vilket bidrag de fick 2015 och vilket bidrag de skulle ha fått i år om de hade haft den nya modellen istället. Du hittar uträkningen under kongresshandlingarna.

Anmälan till kongressen har stängt
men om du ännu inte hunnit anmäla dig, eller om du har frågor om din anmälan, mejla kongress@astmaoallergiforbundet.se