Inbjudan till Regionala konferenser

Kom på en av de sex regionala förbundskonferenser som sker runt om i landet under november.

Under dagen får du veta mer om, och diskutera kring analysgruppens arbete med Framtidens medlemskap, men också om hur det går med regionaliseringen och med förberedelserna av nästa års kongress.

Konferenserna är en bra tillfälle att resonera med andra aktiva om motionsskrivning och nomineringar till förbundsstyrelse och fondstyrelse.

9.30          Fika

10.00        Konferensen startar

10.15          Regionalisering,

Framtidens medlemskap

11.45            Grupparbete

13.00           Lunch

14.00           Kongress 2019

14.15            Gruppdiskussioner

15.15            Fika

15.45           Aktuellt från förbundet

Allergismart

Fralla

Bra mat för alla

16.00            Avslutning

Datum och plats

10 nov   Sundsvall, Villa Marieberg Norrlidsgatan 5

10 nov   Nässjö, Skolgatan 15

17 nov,  Göteborg, Scandic Crown Polhemsgatan 3

17 nov,   Stockholm, lokal meddelas inom kort.

24 nov,  Skellefteå, Risbergsgatan 2

8 dec,    Hallsberg, församlingshemmet vid adventskyrkan i centrala Hallsberg

Träffen är gratis. Du får ersättning för resekostnader och måste du ta ledigt från jobbet för att delta kan du söka ersättning för förlorad arbetsförtjänst – men du måste göra det i förväg, i samband med anmälan.

Anmälan senast 2-3 veckor innan mötet 2018 till:

britt.bisell@astmaoallergiforbundet.se

Anmäl dig via mejl med namn, föreningsnamn, telefonnummer och om du har allergier eller andra anpassningsbehov vi behöver känna till.

Välkommen