Värva medlemmar & vinn en påskmåltid

Påskmåltid att se se fram emot när ni värvar medlemmar fram till 31 december 2018. Nu pågår höstens medlemsvärvning för alla föreningar som vill delta. Ju fler man värvar desto högre antal värvar-poäng får man:

Nivå 1: Värva minst 5 medlemmar = 1 poäng

Nivå 2: Värva minst 10 medlemmar= 3 poäng

Nivå 3: Värva minst 20 medlemmar= 7 poäng

Ni får detta som premie:

Om ni får 1 poäng kommer ni kunna fakturera förbundet för en påskmåltid värd upp till 1 000 kronor.

Vid 3 poäng kan vi fakturera förbundet en påskmiddag för 3 000 kronor. Och om ni får 7 poäng kan ni fakturera för en påskmiddag värd 7 000 kronor.

Efter årsskiftet 2018/2019 sammanställer vi och räknar poäng för respektive värvare.

För att lämna in uppgifter kring medlemsvärvningen gör följande:
Maila fullständiga uppgifter om den nya medlemmen och eventuella familjemedlemmar;
personnummer, namn, e-post, adress samt mobilnummer till medlemsregistret@astmaoallergiforbundet.se

Värvaren måste även ange sitt namn och medlemsnummer.

Värvaren får bjuda styrelsen eller andra föreningsaktiva på en påskmåltid på lokal, som faktureras förbundet. Ingen alkohol får förekomma på faktura till förbundet. Förbundet betalar upp till värvarens poäng/kronor. Eventuellt överskjutande belopp ersätts ej av förbundet.

Värvaren meddelas per mail till info@ om antalet värvade medlemmar och belopp.